Efficiƫnt ruimtegebruik met scheidingswanden

Met een scheidingswand creëert u nieuwe ruimtes die optimaal gebruikt kunnen worden, Kuyf Plafonds heeft al vele jaren ervaring in het realiseren van scheidingswanden. De ruimtes worden efficiënt gescheiden waardoor elke vierkante meer optimaal kan worden benut. Er zijn diverse materialen mogelijk zodat uw scheidingswand altijd binnen uw huidige interieur past. Kuyf Plafonds heeft al vele klanten naar tevredenheid mogen helpen.

Maatwerk door de vele mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van scheidingswanden. Diverse materialen zijn mogelijk, maar ook de kleur kan zelf bepaald worden. Wat wel altijd hetzelfde is, is de hoge kwaliteit en de daarbij behorende brandwering en isolatie. Omdat we altijd werken met gerenommeerde merken krijgt u een lange garantie op de levering en montage van de scheidingswanden.

Uw voordelen bij Kuyf Plafonds

  • Gunstig geprijsd
  • Snelle levering
  • Vakwerk
  • Brandwerend
  • Isolatieverhogend

Kuyf Plafonds realiseert scheidingswanden in ruimtes die efficiënter ingedeeld moeten worden. De wanden worden naadloos geïntegreerd in de huidige ruimte. Vanzelfsprekend leveren we vakwerk, maar we leveren ook snel en zijn daarnaast gunstig geprijsd. Voor systeemplafonds, plafondplaten en verlichting kunt u ook bij Kuyf Plafonds terecht.

Interesse in scheidingswanden?

Wilt u graag meer informatie over scheidingswanden? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Gerealiseerde projecten