Verlaagd plafond

Een verlaagd plafond is ideaal om de ruimte te isoleren tegen geluid en kou en warmte. Daardoor bespaart u op stookkosten. Ook zorgt een verlaagd plafond ervoor dat kabels netjes weggewerkt worden zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Om het plafond helemaal af te werken, kunt u er meteen voor kiezen om verlichting in te bouwen. Kuyf Plafonds levert en monteert al ruim 30 jaar lang plafonds met en zonder verlichting. Door onze hoogwaardige producten krijgt u altijd een lange garantie.

De beste oplossing

De akoestiek van een ruimte wordt verbeterd met een verlaagd plafond. Het geluid wordt beter geabsorbeerd omdat het luchtgeluid daalt. Door onze efficiënte manier van werken, kunnen we snel leveren en zijn we ook gunstig geprijsd. We zijn werkzaam door heel Nederland voor particulieren en organisaties. We streven ernaar om iedereen de beste oplossing te geven.

Uw voordelen bij een verlaagd plafond

  • Bespaar op stookkosten
  • Lange garantie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering
  • Gunstig geprijsd

De verlaagde plafonds van Kuyf Pafonds hebben brandwering en isolering hoog in het vaandel staan. Daardoor kunnen we de veiligheid van het verlaagde plafond garanderen. Naast verlaagde plafonds leveren en monteren we ook systeemwanden en verlichting. We leveren en monteren snel wat voor u gunstig uitpakt in de prijs.

Aan de slag met een verlaagd plafond

Wilt u graag meer weten over uw mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Gerealiseerde projecten