Spanplafond voor elke ruimte

Een spanplafond kan makkelijk worden geplaatst onder uw huidige plafond. Het is een onderhoudsarm plafond dat in eindeloze mogelijkheden te verkrijgen is. Zo krijgt u het span plafond dat u ook daadwerkelijk wilt en past binnen uw huidige interieur. Spanplafonds zijn mogelijk in vrijwel alle ruimtes, ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Kuyf Plafonds realiseert praktische spanplafonds geheel naar wens.

Hoogwaardige spanplafonds

Kuyf Plafonds realiseert spanplafonds van de hoogste kwaliteit. Op kantoor, in woningen of in de sportkantine, dit zijn slechts enkele voorbeelden van waar spanplafonds geplaatst kunnen worden. Creëer een compleet nieuwe uitstraling met de hoogwaardige plafonds van Kuyf Plafonds. Scheuren, vieze plekken en andere beschadigingen worden praktisch weggewerkt met een spanplafond.

De voordelen van Kuyf Plafonds

  • Vele mogelijkheden
  • Maatwerk naar uw wensen
  • Combineren met verlichting
  • Stofvrij
  • Praktisch en sfeervol

Kuyf Plafonds levert ook spanplafonds met verlichting. Hiermee kunt u in één keer een compleet nieuw plafond realiseren in uw ruimte. In de afgelopen jaren hebben we al vele klanten mogen helpen met hun nieuwe plafond. We leveren snel, zijn vakkundig en gunstig geprijsd. Naast spanplafonds kunt u ook bij ons terecht voor systeemwanden en verlichting.

Contact met Kuyf Plafonds

Wilt u graag meer weten over wat we u kunnen bieden? Neem dan contact op met ons. Vul het contactformulier op deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact op.


Gerealiseerde projecten