Plafondplaten voor systeemplafonds

Met plafondplaten kunt u uw systeemplafond aankleden. De plafondplaten zijn beschikbaar in verschillende soorten materiaal, kleuren en formaten. Hiermee speelt Kuyf Plafonds in op uw wensen. Afhankelijk van uw systeemplafond kunt u vele combinaties maken. De plafondplaten absorberen geluid waardoor de ruimte geluiddichter wordt. Kuyf Plafonds vertelt u graag wat uw voordelen zijn met plafondplaten.

Vele keuzemogelijkheden

In elk soort systeemplafond kunnen de plafondplaten worden geplaatst. Meerdere formaten zijn er namelijk beschikbaar. De plafondplaten waar Kuyf Plafonds mee werkt, zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Ze zijn brandveilig, geluidwerend en isolerend. Door de hoge kwaliteit krijgt u een lange garantie op de montage en levering van de plafondplaten.

De voordelen

  • Maatwerk
  • Vele mogelijkheden
  • Brandveilig
  • Isolerend
  • Geluidwerend

Kuyf Plafonds heeft al vele jaren ervaring met systeemplafonds en de bijbehoren plafondplaten. Vele klanten hebben we al succesvol mogen helpen met het installeren van hun systeemplafond. U kunt ook bij ons terecht voor systeemwanden en verlichting. Complete ruimtes kunnen we opnieuw inrichten met nieuwe wanden, plafonds en verlichting.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over wat u van ons kunt verwachten? Vul dan het contactformulier in op deze pagina. U hoort zo snel mogelijk van ons.


Gerealiseerde projecten