Betere akoestiek met een plafondeiland

Met een plafondeiland verbetert u de akoestiek in uw ruimte. In grote en lawaaierige ruimtes kan de akoestiek verbeterd worden door een plafondeiland te monteren. Door de verschillende formaten en kleuren van het plafondeiland past deze vrijwel altijd in het huidige interieur. Kuyf Plafonds levert en monteert al ruim 30 jaar vele soorten plafonds. We werken altijd met hoogwaardige materialen waardoor u ook een lange garantie krijgt.

Plafondeiland absorbeert geluid

In ruimtes waar veel met glas is afgewerkt kan de akoestiek hol klinken en echoën. Met een plafondeiland wordt de akoestiek hoorbaar verbeterd. Het plafondeiland absorbeert geluid waardoor het geluid niet gaat rondzweven. Plafondeilanden zijn ideaal te gebruiken in plaats van een wand-tot-wand plafond. Kuyf Plafonds is werkzaam door heel Nederland. We komen ook graag bij u langs om een betere akoestiek te realiseren.

Voordelen van plafondeiland van Kuyf Plafonds

  • Betere akoestiek
  • Maatadvies en -werk
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Gunstig geprijsd
  • Snelle levering

Door onze ruime ervaring en unieke kennis werken we zeer efficiënt. Daardoor zijn we gunstig geprijsd en kunnen we snel leveren. Kuyf Plafonds streeft ernaar om u altijd de beste oplossing te geven. We werken zowel in de utiliteitsbouw als voor particulieren. Behalve plafondeilanden, leveren en monteren we ook systeemplafonds en -wanden en verlichting.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor een plafondeiland? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Gerealiseerde projecten