Plafonds laten aanbrengen door specialisten

Bij Kuyf Plafonds brengen we al ruim 30 jaar lang plafonds aan in bijna elk mogelijk denkbare ruimte. Spanplafonds, systeemplafonds en gipsplafonds zijn enkele voorbeelden van plafonds die we de afgelopen jaren hebben mogen realiseren. Voor elk plafond dat we aanbrengen geldt dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. We werken alleen met topmerken waardoor u ook een lange garantie krijgt. 

De beste oplossing

We streven ernaar om u altijd de best mogelijke oplossing te bieden. In de afgelopen 30 jaar hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Deze unieke kennis delen we graag met u. Waar u ons ook nodig heeft in Nederland, plafonds aanbrengen doen we door heel Nederland. We leveren de plafonds snel en zijn ook gunstig geprijsd.

Uw voordelen

  • Vele soorten plafonds
  • Snelle levering
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Brandwering en isolerend
  • Gunstig geprijsd

Kuyf Plafonds levert en monteert plafonds voor vrijwel elke ruimte. Voor vochtige ruimtes zoals een badkamer hebben we lamellenplafonds. Met plafondeilanden krijgt u een betere akoestiek in uw ruimte. Naast plafonds kunt u ook bij ons terecht voor systeemwanden en verlichting. We herinrichten complete ruimtes voor een efficiënter gebruik.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over het aanbrengen van plafonds? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in op deze pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Gerealiseerde projecten